Imaginea rară cu Leo Messi. Ce replică i-a dat marele său rival, Cristiano Ronaldo

de: Beatrice Dumitru
29 12. 2023

Leo Messi, starul celor de la Inter Miami, a surprins cu o imagine postată în mediul online. Marele său rival, Cristiano Ronaldo, nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat replica. Ce imagine a postat starul argentinian.

Ce imagine a postat Leo Messi

Leo Messi, (36 de ani), a parafat cu Inter Miami un contract valabil pe două sezoane, în valoare de aproximativ 107,6 de milioane de euro (53,8 de milioane de euro pe an). Potrivit celor de la SportBible, jucătorul câștigă un salariu de aproximativ 1,05 milioane de euro pe săptămână. Veniturile lui cresc însă exponențial datorită contractelor pe care le are și în afara terenului de fotbal. Altfel spus, Leo Messi a reușit să câștige până acum, în primele patru luni la Miami, aproximativ 19 milioane de euro (19.011.662 de euro net).

Cu câteva zile înainte de sfârșitul anului, Leo Messi a surprins cu o imagine postată în mediul online. Acesta a publicat o fotografie în care apare alături de soția sa, Antonela Roccuzzo, în sala de forță. Imaginea este una inedită, deoarece starul argentinian a fost mereu lăudat pentru talentul său de pe terenul de fotbal, și nu pentru fizicul său.

Leo Messi, în sala de forță. Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo, jucătorul celor de la Al-Nassr și marele rival al lui Leo Messi, a reacționat imediat după ce a văzut imaginea și i-a dat imediat replica, potrivit celor de la ESPN. Starul portughez a publicat și el o imagine din sala de forță, fiind cunoscut foarte bine pentru fizicul său foarte bine lucrat și nu s-a ferit să arate acerst lucru din nou.

Citește și: Leo Messi, mărturie sinceră. Cu ce probleme s-a confruntat după transferul în SUA: ”E puțin cam mult”

Cristiano Ronaldo, în sala de forță. Sursa foto: Instagram@cristiano

Antonela Roccuzzo se antrenează cu Bret Contreras

De când s-a mutat la Miami, Antonela Roccuzzo a început să se antreneze cu celebrul antrenor de fitness, Bret Contreras, cunoscut drept ”The Glute Guy”, scrie Marca.

Ea se antrenează alături de acesta chiar la sala de forță a acestuia, numită Glute Lab și a distribuit câteva fotografii și videoclipuri din sală,
mai scrie sursa citată.

Citește și: Suma fabuloasă cu care s-au vândut tricourile lui Leo Messi de la Cupa Mondială din Qatar. Nu acestea sunt cele mai scumpe

De când Antonela și Leo s-au mutat la Miami, în vară, Bret a fost antrenorul ei. Specialitatea lui Contreras este să-și ajute clienții, în special femei, să-și lucreze mușchii fesieri. Roccuzzo a postat niște poze și clipuri de la antrenamente”, scriu cei de la Marca.

Bret Contreras este un antrenor de fitness originar din Miami. El deține site-ul „Booty by Bret”, unde oferă sfaturi despre cum să-ți modelezi fesierii cu doar 3 ore de antrenament pe săptămână.